Uw adviseur
Wij nemen het begrip verzekeringsadviseur uiterst serieus. Een gedegen advies vereist inzicht in uw risico’s en verzekeringsbehoefte en gedegen kennis van het verzekeringsaanbod. Samen met u gaan wij op zoek naar de optimale balans tussen risico’s en kosten. Advisering is een continu proces. Zo houden wij u proactief op de hoogte van alle ontwikkelingen die relevant zijn voor uw situatie.

Uw onderhandelaar
Vinden wij de optimale balans niet op de markt, dan maken wij hem zelf. Naast de mogelijkheid binnen ons eigen volmachtbedrijf (link naar DiVerz! Assuradeuren), kan dat door gebruik te maken van onze sterke onderhandelingspositie richting verzekeraars. Maar ook door onze expertise en ons netwerk te gebruiken om samen met u maatwerkoplossingen te realiseren.

Uw specialist
Een adviseur is niet alleen goed in luisteren en vragen stellen, maar heeft ook daadwerkelijk wat te melden. Binnen Steijnborg hebben wij diepgaande kennis van de risico’s die ondernemers en ondernemingen lopen. Voor een aantal branches hebben wij onze expertise vertaald naar branchespecifieke oplossingen die volledig op uw behoeftes zijn afgestemd.

Uw generalist
Steijnborg adviseert op het gebied van alle soorten verzekeringen ter bescherming van uw bezittingen, uw medewerkers en uw vermogen. Daarmee kunnen wij uw volledige verzekeringsbehoefte afdekken en overzien wij het geheel. Dat is voor u wel zo duidelijk en gemakkelijk.

Uw hulp in nood

De echte waarde van onze relatie blijkt vaak pas als er een beroep op een verzekering wordt gedaan. Natuurlijk zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, helpen onze mensen u deskundig bij de afhandeling en zorgen wij ervoor dat u snel krijgt waar u recht op heeft. In veel gevallen handelen wij dit als gevolmachtigde agent van de verzekeraar ook gewoon direct zelf af. Maar als het nodig is, gaan wij vaak net een stapje verder. Wij kijken niet eerst naar de kleine lettertjes, maar naar de geest van de polis. Dat helpt bij het creatief zoeken naar de oplossing die in uw situatie het beste past.

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.