Cybercrime, dat overkomt mij niet…

Dat denken veel ondernemers, maar is dat wel zo? De jaarlijkse schadelast door Cybercrime voor het MKB is nu al € 1.000.000.000,- per jaar. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad. De schades variëren nu nog tussen de € 69.000,- tot € 216.000,-. Zijn de risico’s te overzien en kunt u dit bedrag opvangen ?

Onlangs heeft Xander Koppelmans zijn levensverhaal met ons gedeeld. Een gelukkig leven van een succesvolle ondernemer die door een cybercrimineel compleet op zijn kop werd gezet. Hij nam ons mee in zijn emotionele verhaal. De harde waarheid waarbij een crimineel het voor elkaar kreeg om alles dat hij had opgebouwd te vernietigen. Hij had zijn bedrijf goed geautomatiseerd en beveiligd, dacht hij. Binnen twee jaar verloor hij zijn bedrijf, zijn huis en liep zijn huwelijk stuk. Met kracht en doorzettingsvermogen vertelt hij zijn verhaal. Dit om anderen te behoeden voor wat hem is overkomen. Een verhaal dat moet worden gedeeld:

https://www.deondernemer.nl/financien/faillissement/cybercrime-hack-xander-koppelmans~1965565

Wat kun je als ondernemer doen om je tegen Cybercrime beschermen? Maak het onderwerp in ieder geval bespreekbaar en erken de risico’s. Wij hebben veel informatie voor u verzameld. Dit zijn feiten en preventietips die u kunt lezen en toepassen. Risico’s die u niet kunt dragen, kunt u beter verzekeren. Veel verzekeraars hebben speciale cybercrime oplossingen ontwikkeld.

Meer weten? Kijk op onze website of bel onze adviseurs voor een passend advies.

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.