Kampong Hockey en Steijnborg breiden sponsorsamenwerking uit

Al jarenlang is Steijnborg vaste sponsor en business club lid van Kampong Hockey uit Utrecht, de grootste hockeyvereniging van Nederland. Vanaf 2023 tillen we de bestaande sponsorsamenwerking naar een volgend niveau en gaan wij als kantoor financieel bijdragen aan de autoverzekering van een van de auto’s van Kampong Dames 1 dat momenteel hoofdklasse speelt.

Diederik de Meester, bestuurslid bij Kampong: “Het out-of-the-box denken qua sponsorvormen past natuurlijk bij Steijnborg: altijd meedenken in haalbare en praktische oplossingen. We zijn enorm blij dat Steijnborg het bestaande sponsorschap intensiveert en deze financiële bijdrage gaat leveren. De sponsoring is bij het team en bij de club ontzettend goed ontvangen. We hopen dat Steijnborg nog lange tijd aan onze community verbonden blijft.”

“Kampong is een ambitieuze vereniging die ook haar business club leden en sponsoren veel te bieden heeft. Voor Steijnborg is het de perfecte gelegenheid om ons zakelijk netwerk te versterken en uit te breiden met voornamelijk contacten uit het Utrechtse bedrijfsleven. Bovendien draag ik persoonlijk de club een warm hart toe, met twee dochters die beiden bij Kampong hockeyen”, vertelt Gertjan de Jong, directeur Steijnborg.

Op foto: Gertjan de Jong en Diederik de Meester

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.