Ouardia Haddaoui versterkt team Steijnborg

Op de valreep van 2022, verwelkomen we een nieuwe collega. Ouardia Haddaoui versterkt sinds kort het adviesteam particulier. Ouardia is een bekende in de Hilversumse assurantiewereld. Voor haar indiensttreding bij Steijnborg werkte zij enkele jaren bij een ander plaatselijk verzekeringskantoor als adviseur- en acceptant voor particuliere verzekeringen en schadecorrespondent.

“Bij de eerste kennismaking was meteen duidelijk dat Steijnborg is wat het uitstraalt: betrokken. Niet alleen naar de klant, maar ook naar elkaar als collega’s. Die betrokkenheid zorgde direct voor een warm welkom. Ik kijk er echt naar uit om met de collega’s voor klanten en relaties het verschil te maken op verzekeringsgebied. Gesprekken aangaan, een luisterend oor bieden, uitzoeken wat de meest gunstige voorwaarden en premies zijn en alles laten samenkomen in het aanbod dat het beste past bij de persoonlijke situatie van de klant. Het nieuwe jaar kan wat mij betreft van start, ik heb er zin in.”

Ouardia stelt zich binnenkort uitgebreid aan u voor. Mis haar verhaal niet en houd onze site en LinkedIn pagina in de gaten.

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.