Luister naar onze podcast ‘Welke verzekeringen heb je als ondernemer nodig?’

Niet iedereen die een onderneming start, staat stil bij de risico’s die horen bij het ondernemerschap. Begrijpelijk, want veel ondernemers leven hun droom en dan zijn risico’s vaak een-ver-van-mijn-bed-show.

Vooral jonge ondernemers tussen de 20 en 30 jaar zijn lastig te bereiken als het gaat om bedrijfsrisico’s. Terwijl juist bij deze doelgroep persoonlijke factoren van grote invloed kunnen zijn op het voortbestaan van hun bedrijf, denk aan sportactiviteiten of het bezoeken van festivals. Stel je valt tijdens zo’n bezoek van een podium en raakt zwaargewond of loopt dusdanige gehoorschade op, dat je gedwongen wordt te stoppen met het najagen van je droom. Wat betekent dit als je verzekeringen niet goed geregeld zijn?

Ook als je als organisatie al langer meedraait, is het continuïteitsvraagstuk net zo belangrijk. Vaak spelen dan vragen als hoe zorg je als werkgever goed voor je mensen, waar lever je waarde – ook als de nood aan de man is?

Risico’s zelf dragen of neerleggen bij verzekeraar?
De dienstverlening van Steijnborg draait om risicobeleving; we geven de klant inzicht in welke risico’s er voor zijn onderneming zijn en welke persoonlijke factoren eventueel meespelen.

Onze adviseurs gaan daarom met u als klant om tafel en brengen samen alle mogelijke risico’s in kaart. Vervolgens is het aan u als ondernemer zelf de keuze te maken, of u bereid bent zelf de risico’s te dragen of deze toch liever bij een verzekeraar neerlegt.

Benieuwd welke verzekeringen u als ondernemer nu precies nodig heeft? Luister naar de podcast die Social Elephant maakte met Gertjan de Jong. De inspiratiepodcast is te beluisteren via Youtube en Spotify.

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.