Kunnen we u helpen?

Hoe gaat het met u? Kunnen we u ergens mee helpen?

Wat zitten we in een vreemde heftige tijd. Wat zijn de gevolgen, hoe lang gaat dit duren? Het is een onzekere tijd die ons alle raakt.

In deze moeilijke tijd denken wij graag met u mee. Op verzekeringsgebied staan wij vanzelfsprekend klaar voor de vragen die bij u spelen. Maar ook als er andere zorgen of vragen zijn dan kunt u ons gerust bellen.

We werken nu anders dan u van ons gewend bent.

Zo zitten wij nu met een minimaal aantal personen op kantoor. Veiligheid staat voorop. Toch zijn wij, zoals gewoonlijk, goed bereikbaar. Het kan wel zo zijn dat u wordt doorverbonden naar iemand die thuis werkt. Veel van onze medewerkers hebben een nieuwe balans gevonden en werken thuis. Ook per mail zijn wij goed bereikbaar en reageren wij snel op uw vraag. Mocht uw vraag iets meer tijd in beslag nemen dan zullen wij u laten weten wanneer wij uw vraag gaan beantwoorden.

Wellicht maakt u zich zorgen over de toekomst van uw bedrijf of bent u druk met andere taken. Wij merken dat er in deze moeilijke tijd bij ondernemers vragen spelen over de lopende verzekeringen. Elke situatie is verschillend. Wij nemen de tijd om uw risico’s, zorgen en de verzekeringen met u door te nemen. Misschien is de omzet van uw bedrijf wel zo gedaald dat u de premie van uw verzekering niet meer (op tijd) kunt betalen. Mogelijk kan de betaaltermijn worden verlengd of kunt u de premie per maand gaan betalen. Ondanks dat premie’s moeten worden voldaan denken wij en verzekeraars in deze moeilijke periode graag met u mee.

Misschien heeft u wel een verbeterpunten of een compliment voor ons?

Deel het met ons. Zo kunnen wij u, nu en in de toekomst, nog beter helpen.

Deel dit artikel:
Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.