Brancheoplossingen

Een passend product voor specifieke branches

Als brancheorganisatie wilt u uw leden een passend totaalproduct bieden als het gaat om verzekeringen. Daarom biedt Steijnborg  pakketverzekeringen die de diverse bedrijfsrisico’s afdekken. Denk aan materiële schade, maar zeker ook aan gevolgschade. Als het bedrijf stil komt te liggen en de vaste lasten lopen door, dan raakt dit de organisatie immers hard.

Toegevoegde waarde

Een van de belangrijkste toegevoegde waardes van brancheorganisaties is dat zij haar leden een passende verzekering kan bieden tegen interessante voorwaarden. Elke branche heeft immers specifieke kenmerken en risico’s. Als branche(organisatie) bent u op zoek naar verzekeringsproducten die naadloos aansluiten bij de risico’s die ondernemers en hun medewerkers in uw branche lopen. Steijnborg biedt die producten specifiek voor een aantal branches waar wij al jarenlang ervaring in hebben. Vanwege de collectiviteit kunnen we onze brancheformules aanbieden tegen zeer interessante voordelen, oplopend tot een reductie van tientallen procenten.

Wij bieden momenteel maatwerkpakketten aan voor

  • Kinderopvang
  • Tandtechnici
  • Register belastingadviseurs

Onze adviseurs voor de zakelijke markt vertellen u graag meer. Maak gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, door ze te bellen of via onderstaande button.

Afspraak maken

Contact

Dennis van Hartevelt
Adviseur zakelijk
T. 035-6255091
T. 06-51203189
E. dennis.van.hartevelt@steijnborg.nl

Contact

Theo Vijfhuize
Adviseur zakelijk
T. 06-82 26 91 18
E. theo.vijfhuize@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.