BSO Bus

Met de elektrische BSO Bus halen pedagogisch medewerkers eenvoudig en zelfstandig kinderen op bij scholen en vervoeren. Deze LEV is specifiek ontwikkeld voor de buitenschoolse opvang en is geschikt voor het vervoer van 10 kinderen tegelijkertijd. Organisaties die een BSO Bus gebruiken, hoeven geen (grotere) taxibussen in te zetten en dat maakt de verkeerssituatie rondom scholen een stuk veiliger.

Verzekering BSO Bus

In samenwerking met producent Stintum heeft Steijnborg speciaal voor de BSO Bus een verzekering ontwikkeld. Hierin zijn de specifieke aansprakelijkheids- en ongevallenrisico’s in het verkeer op de juiste manier verzekerd. De verzekering van de BSO Bus kent een schade-inzittendendekking (SVI), met een maximum verzekerde som van € 1.000.000,-. De vaste verzekeringsperiode voor de verzekering loopt van 1 mei tot 1 mei van ieder jaar.

Krijgt u de BSO Bus afgeleverd, dan hebben wij de verzekering automatisch al voor u geregeld. Wel zo makkelijk! Nadat uw pedagogische medewerkers de verplichte rijtraining van Stichting Veilig door het verkeer, met succes hebben afgerond, mogen zij de weg op met de BSO Bus.

kentekenplicht

Totaalpakket kinderopvangbranche

Heeft u een kinderopvangorganisatie of een buitenschoolse opvanglocatie? Steijnborg heeft als verzekeringspartner van veel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties, een totaalpakket samengesteld voor de kinderopvangbranche.

Kijk eens op onze pagina Kinderopvang Brancheoplossing.

 De voordelen?

  • Alle verzekeringen overzichtelijk onder één dak
  • Zeer scherpe tarieven
  • Het gemak van één adviseur
  • Verzekeringen specifiek afgestemd op uw risico’s

Contact

Lars Dirkze
Adviseur zakelijk
T. 035 623 91 47
M. lars.dirkze@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.