Steijnborg: uw aanspreekpunt
op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken Over Steijnborg Zorgverzekering 2024

Zakelijke verzekeringen

Zijn de bedrijfsrisico’s in uw organisatie goed verzekerd?
Ondernemen is risico nemen. Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u als ondernemer regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Steijnborg ondersteunt u hier graag bij. Samen met u brengen we de risico’s binnen uw onderneming in kaart en bekijken we hoe we deze op een goede manier kunnen beheersen. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Compleet aanbod verzekeringen voor grote én kleine organisaties.
Steijnborg weet wat ondernemen is en kent de risico’s die kunnen spelen. Bovendien werken we samen met een aantal partners. Dit zorgt ervoor dat we een breed aanbod aan oplossingen kunnen bieden. Voor kleine én grote organisaties. Oplossingen op het gebied van:

  • Bezit
  • Cyberrisico
  • Verkeer
  • Transport
  • Vermogensbescherming
  • Personeel

Advies passend bij uw manier van ondernemen
Om u goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat wij u goed kennen. Zowel u als uw onderneming. Uw wensen en behoeften zijn altijd ons uitgangspunt. Dit zorgt niet alleen voor een optimale samenwerking. Het zorgt er ook voor dat u het hele jaar door op ons kunt rekenen voor een advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Al meer dan 40 jaar ervaring
Steijnborg is al decennia een belangrijke speler in de markt. Wij hebben klanten in verschillende branches. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een advies op maat. We zijn onafhankelijk en het belang van de klant staat bij ons voorop.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk van ons laten horen.

Neem direct contact op

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.