Steijnborg: uw aanspreekpunt
op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken Over Steijnborg Zorgverzekering '21

Wij staan voor maatwerk en onafhankelijk hypotheekadvies

Je bent waarschijnlijk via ons partnerkantoor Noventas, specialist in het verzekeren van militaire beroepsrisico’s, bij ons terecht gekomen. Het militair zijn is een bijzonder beroep. Dat verdient dan ook bijzondere aandacht via Noventas. Maar ook bij jouw hypotheekadvies. Relaties van Noventas kunnen daarom bij Steijnborg Defensiehypotheek.eu terecht voor de service van hypotheken voor Defensiemedewerkers.

De adviseurs van Steijnborg Defensiehypotheek.eu zijn onafhankelijk en geven persoonlijk financieel advies op maat. De financieel adviseurs zijn deskundig en ervaren in het geven van hypotheekadvies en daaraan gekoppelde verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering. Als militair blijven / gaan jouw overige verzekeringen voor je nieuwe woning via ons partnerkantoor Noventas.

Wij houden, net als Noventas met zaken als jouw bijzondere risico’s en beloningen / toelages als militair en bieden daarom maatwerk. Zo kunnen wij ook een hypotheek bemiddelen als je een FPS fase-1 of fase-2 contract hebt. Natuurlijk houden wij rekening met jouw bijzondere beroepsrisico’s zoals uitzendingen.

Wat biedt Steijnborg jou als militair:

 • onafhankelijk en persoonlijk advies
 • wij berekenen geen kosten voor het oriënterend gesprek
 • duidelijkheid en transparantie, je weet vooraf hoeveel en waarvoor je betaalt
 • speciaal maatwerkproduct voor militairen met een FPS fase-1 of -2 contract
 • lange termijn oplossing en contact
 • periodieke financiële check-up
 • advies bij verhuizing
 • een goede hypotheek tegen scherpe tarieven.

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen. Maak voor nu én de toekomst de beste keus en kies voor service, advies en gemak in combinatie met Noventas

 • Wij nemen het hele hypotheektraject zoveel mogelijk uit handen. Wij passen ons aan op jouw situatie.
 • Op bijna elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing. De verzekeringen voor jouw nieuwe woning gaan / blijven natuurlijk via Noventas Zij nemen hiervoor dan contact met je op of jij kunt dit rechtstreeks met hen afstemmen via 0880 300 100 of een mail sturen naar info@noventas.nl.
 • Op één plek alle financiële zaken regelen in combinatie met jouw collectiviteitskorting van Noventas voor jouw schadeverzekeringen. Woon je straks dankzij de hypotheek van Steijnborg Defensiehypotheek.eu in jouw eigen huis, dan moet de rest ook goed geregeld zijn. Noventas zal jou voorzien van de bijbehorende inboedel- en opstalverzekering tegen de voor jou geldende collectiviteitskorting. Uiteraard kun je bij Noventas ook terecht voor je overige schadeverzekeringen.

Ben je Veteraan, Reservist of burger bij Defensie?

Ook dan ben je van harte welkom bij onze partner Noventas. Je kunt kan profiteren van de collectiviteitsregeling die zij voor Defensiepersoneel hebben.

Bel of mail ons gerust op 035-6255314/035-6255094 of hypotheken@steijnborg.nl voor een afspraak. Voor het oriënterende gesprek rekenen wij geen kosten en de koffie staat altijd klaar!

 

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.