Steijnborg: uw aanspreekpunt
op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken Over Steijnborg Digitale post Zorgverzekering '20

Wij staan voor maatwerk en onafhankelijk hypotheekadvies.

Het militair zijn is een bijzonder beroep. Dat verdient dan ook bijzondere aandacht. Vooral bij jouw hypotheekadvies.

De adviseurs van Steijnborg Defensiehypotheek.eu zijn onafhankelijk en geven persoonlijk financieel advies op maat. De financieel adviseurs zijn deskundig en ervaren in het geven van hypotheekadvies en daaraan gekoppelde verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering.

Wij houden rekening met zaken als jouw bijzondere risico’s en beloningen / toelages als militair en bieden daarom maatwerk. Zo kunnen wij ook een hypotheek bemiddelen als je een FPS fase-1 of fase-2 contract hebt. Natuurlijk houden wij rekening met jouw bijzondere beroepsrisico’s zoals uitzendingen.

Wat biedt Steijnborg jou als militair:

  • onafhankelijk en persoonlijk advies
  • duidelijkheid en transparantie, je weet vooraf hoeveel en waarvoor je betaalt
  • ook hypotheken voor militairen met een FPS fase-1 of -2 contract
  • lange termijn oplossing en contact
  • periodieke financiële check-up
  • advies bij verhuizing
  • een goede hypotheek tegen scherpe tarieven.

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen. Maak voor nu én de toekomst de beste keus en kies voor service, advies en gemak

  • Wij nemen het hele hypotheektraject zoveel mogelijk uit handen. Wij passen ons aan op jouw situatie.
  • Op bijna elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing. De verzekeringen voor jouw nieuwe woning blijven natuurlijk via Noventas lopen.
  • Op één plek alle financiële zaken regelen in combinatie met jouw collectiviteitskorting van Noventas voor jouw schadeverzekeringen. Woon je straks dankzij de hypotheek van Steijnborg Defensiehypotheek.eu in jouw eigen huis, dan moet de rest ook goed geregeld zijn. Noventas zal jou voorzien van de bijbehorende inboedel- en opstalverzekering tegen de voor jou geldende collectiviteitskorting.

Bel ons gerust op 035-6255 304 voor een afspraak. Voor het oriënterende gesprek rekenen wij geen kosten en de koffie staat altijd klaar!

 

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.