Lichte Elektrische voertuigen

Lichte elektrische voertuigen (LEV’s) zijn een duurzaam en efficiënt alternatief voor het vervoeren van personen en goederen. Steeds vaker verschijnen LEV’s in het hedendaagse straatbeeld en de verwachting is dat het aantal alleen maar zal toenemen. Ook als u voor dit type voertuig kiest, is het natuurlijk belangrijk dat u veilig en goed verzekerd de weg op gaat.

BSO Bus

Steijnborg is dé verzekeringsspecialist voor lichte elektrische voertuigen. Zo is ons kantoor al jaren de vaste verzekeringspartner van Stintum, producent van onder meer de BSO Bus. Dit model is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van kinderen op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties.

Bij aflevering van de BSO Bus is de verzekering automatisch al voor u geregeld door Steijnborg. Wist u dat wij een totaalpakket hebben samengesteld voor de kinderopvangbranche?

Stint Cargo & Stint Pickup

Naast de BSO Bus ontwikkelde Stintum twee andere typen LEV’s: de Stint Cargo en Stint Pickup. Deze modellen zijn geschikt voor sectoren als recreatie, horeca, bouw, groenvoorziening en bezorgdiensten. De LEV’s van Stintum zijn Europees goedgekeurd en zijn toegelaten tot de openbare weg.

Meer weten over de specifieke LEV’s van Stintum?

BSO Bus
Stint Cargo
Stint Pickup

HopOn

Nieuw in ons aanbod is een specifieke verzekeringsoplossing voor de HopOn. De HopOn is recent op de Nederlandse markt gekomen en is de kleine, elektrische innovatie voor vervoer en bezorging.

Verzekeringen voor andere LEV voertuigen

U doet er goed aan een van onze experts in te schakelen en u te laten informeren over een passende verzekering. Voor het verzekeren van een LEV kunt u terecht bij ons team Zakelijk – ook als u bijvoorbeeld een elektrische bakfiets, e-step (met kenteken) of e-scooter snel en goed wilt verzekeren.

De LEV verzekering kent een WA- en Casco dekking, eventueel uit te breiden met een Schadeverzekering voor Inzittenden en/of opzittenden. Zowel schade aan derden, als schade aan het voertuig valt onder de verzekeringsdekking. Voor schade aan LEV’s zelf is een eigen risico van toepassing.

Contact

Lars Dirkze
Adviseur zakelijk
T. 035 623 91 47
M. lars.dirkze@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.