Onze werkwijze

Inventarisatie
Wij starten met een uitgebreide inventarisatie. Alle relevante zaken komen aan bod zoals:  Inkomensverwachting, vermogen, sociale zekerheid en pensioen, het risico arbeidsongeschiktheid en overlijden, de bijleenregeling en uw fiscale positie. Het samenlevingsverband, testament en specifieke wensen.
Bruikbare lopende verzekeringen of de bestaande hypotheek met gunstige verhuisvoorwaarden worden zoveel mogelijk ingepast in de nieuwe situatie.
 
Advies
Aan de hand van de inventarisatie worden relevante hypotheekvoorwaarden geselecteerd en op basis van het fiscaal- vermogens- en lastenrisico, de rente vaste perioden gepland. Vervolgens kan een passende geldverstrekker en hypotheekvorm worden gekozen.
Het advies wat hieruit volgt wordt schriftelijk vastgelegd en bewaard.
 
Nationaal woonpakket
Alle leningsvoorwaarden en rentes worden dagelijks door ons opgevraagd. Het Nationaal woonpakket stelt ons in staat alle voorwaarden, faciliteiten en rentes onderling te vergelijken.
Aan u wordt een hypotheekbegroting, woonlastenoverzicht hypotheekvoorwaarden en offertes, financiële bijsluiters vooraf verstrekt.
 
Ontkoppeling producten
Afzonderlijke offertes en (bestaande) verzekeringen worden samengebracht tot één samenhangend geheel.
 
Begeleiding
Gedurende het offerte traject en ook na het passeren van de hypotheek proberen wij u zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Schade melden

Wijziging doorgeven

Contactgegevens

Steijnborg Assurantiën
Vaartweg 81
1211 JG, Hilversum
Postbus 2245
1200 CE, Hilversum

T. 035 - 623 89 40
E. info@steijnborg.nl
KvK: 32039196
WFT: 12004671

Eigen parkeergelegenheid

Wijziging doorgeven