Steijnborg: uw aanspreekpunt
op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken Lees meer Digitale communicatie

Overzicht teamleden

Clemens van Riet

 

 

Hans Kok

Ben Savelkouls

Sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Steijnborg Assurantien B.V. als Relatiebeheerder Schade Zakelijk.
Daarvoor heb ik bij diverse werkgevers ruime ervaring opgedaan binnen de verzekeringswereld.
Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met de klant.
Het is samenspraak met de klant komen tot een goed en eerlijk advies wat aansluit op zijn/haar situatie is waar ik energie van krijg.

Bianca Wesseloo

Sinds januari 2019 ben ik in dienst bij Steijnborg als adviseur schade zakelijk. Ik ben echter al geruime tijd werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb ervaring opgedaan op het gebied van adviseren, accepteren, maar ook op het gebied van schadebehandeling. Een intermediair als Steijnborg Assurantiën met haar diversiteit aan klanten geeft mij plezier in mijn werk.

Jan H. van Orden

Sinds medio 2016 maak ik deel uit van het pensioenteam van Steijnborg Assurantien. Hier houd ik mij vooral bezig met pensioenadvies en financiële planning. In mijn bagage zitten niet alleen een HEAO- en een masterdiploma, maar natuurlijk ook alle wettelijk verplichte Wft-diploma’s. Mijn registratie als Register Pensioenadviseur geeft u de garantie, dat u van mij het best denkbare advies kunt verwachten.

Ouadia Loukili

Ik ben Ouadia Loukili, 32 jaar oud en woon in Lelystad. Sinds oktober 2018 ben ik binnen Steijnborg Assurantiën werkzaam op de schadeafdeling.

Anneke van Wijk

Sinds 1993 in dienst bij Steijnborg Assurantiën B.V. als schadebehandelaar

Cornee van Loon

Ik ben Cornee van Loon, 47 jaar, en sinds 2005 werkzaam als pensioenadviseur bij Steijnborg. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport (vooral actief) en aan reizen.

Debbie Brakel

Dennis van Hartevelt

Mijn naam is Dennis van Hartevelt. Ik ben getrouwd met Hester en samen hebben wij twee kinderen. Een jongen en een meisje. Wij houden erg van de natuur, mede om die reden hebben wij ons gevestigd in het Groene Hart.

Franka van Mansom

Binnen Steijnborg heb ik een uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Ik beheer bijvoorbeeld de leven-, de zorg- en de Stintportefeuille. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s waar het kan op het gebied van inkomensverzekeringen. Voor al deze onderdelen houd ik ook mijn WFT diploma’s bij.

Gertjan de Jong

Ik ben Gertjan de Jong en woon met vriendin en 2 meiden in het prachtige Utrecht. De wereld ontdekken, hardlopen en het coachen van het hockeyteam van één mijn dochters vind ik geweldig om te doen.

Sinds mei 2015 ben ik als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij Steijnborg.

Download makkelijk uw schade formulier of geef simpel uw wijzigingen door.