Pensioen

Werknemerspensioen passend bij uw mogelijkheden

Een goede pensioenregeling wordt door werknemers hoog gewaardeerd. Maar wat is een goede pensioenregeling en hoe pakt u dit aan? Onze pensioenadviseurs gaan graag met u in gesprek om te kijken welke regeling u uw medewerkers kunt bieden. Een regeling die past bij uw mogelijkheden en wensen.

Collectieve pensioenregeling

Het pensioen voor uw werknemers regelt u met een collectieve pensioenregeling. Tijdens een gesprek wordt eerst een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden gemaakt. Dan kijken we wat de markt aanbiedt aan producten en wat in de situatie van uw bedrijf het best passend is. De uiteindelijke keuze maken we samen.

Implementatie en beheer van pensioen werknemers

Nadat er een keuze is gemaakt voor het pensioen voor uw werknemers, krijgt u als werkgever met veel dingen te maken. De implementatie, het beheer en de communicatie rond de nieuwe pensioenregeling bijvoorbeeld. Dat nemen wij graag zoveel mogelijk voor u uit handen. We verstrekken informatie aan uw medewerkers zodat zij weten wat een collectieve pensioenregeling inhoudt en welke kosten er zijn. Ook in de toekomst houden we hen op de hoogte over actuele zaken zoals wetgeving, dekkingsgraad en renteontwikkelingen met betrekking tot hun pensioen.

Waarom kiezen voor Steijnborg Assurantiën B.V.?

  • Pensioenadvies van hoog niveau
  • Helder en onafhankelijk pensioenadvies
  • Verzorgen implementatie en beheer pensioenregeling
  • Verstrekken informatie over pensioen aan werknemers

Veel gestelde vragen over pensioen werknemers

Veel werkgevers hebben vraagstukken over de huidige pensioenregeling of het aangaan van een nieuw collectief pensioencontract. Kunnen we het pensioen voor onze werknemers beter regelen? Is een collectief pensioen ook iets voor ons? Wanneer kunnen we van pensioenregeling veranderen en hoe doen we dat? Is onze huidige pensioenregeling voor ons nog wel passend en voldoet hij aan de laatste wetgeving? Welk pensioenvraagstuk heeft u zelf?

Contact

Jean-Paul de Bis
Financieel adviseur
T. 06-57388506
Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.