Inboedelverzekering

Uw spullen goed verzekerd

We hebben vaak meer spullen in en om ons huis dan we denken. Een bank, een televisie, kleding, een laptop, een waardevolle verzameling. U moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Met de inboedelverzekering van Steijnborg verzekert u uw spullen tegen schade die ontstaat door oorzaken van buitenaf. Denk hierbij aan brand, rook- en roetschade en inbraak. Maar ook aan storm, diverse vormen van waterschade of bijvoorbeeld een glas wijn dat omvalt op uw mooie vloerkleed.

Verzekerd op basis van nieuwwaarde

Bij Steijnborg is uw inboedel in de meeste gevallen verzekerd op basis van nieuwwaarde. In sommige situaties zijn er extra voorwaarden of beperkingen. Bijvoorbeeld wanneer u uw woning verbouwt. Of als uw huis lange tijd leeg staat. Daarnaast slijten uw spullen door ouderdom en gebruik. Zijn uw spullen minder dan 40% waard van het bedrag dat u ervoor heeft betaald? Dan betalen we de dagwaarde of kosten voor reparatie. De dagwaarde is het bedrag dat uw spullen waard zijn op dat moment.

Voorkom onderverzekering

De spullen in uw woning zijn verzekerd tot het door u opgegeven verzekerd bedrag. Wij adviseren u hiervoor altijd de inboedelwaardemeter of inventarisatielijst te gebruiken. U bent dan gegarandeerd niet onderverzekerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze inboedelverzekering? Ons team adviseurs voor particulieren helpt u graag verder!

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.