Verzekeringen

Met verzekeringen dekt u de risico’s af waarvan u de financiele gevolgen niet zelf kunt of wilt dragen. Bijvoorbeeld als uw huis afbrandt en dit moet worden herbouwd, als u een ander schade toebrengt en dit moet vergoeden of als u overlijdt en dit tot financiele problemen voor de nabestaanden leidt. Kortom, verzekeringen zijn in veel gevallen een ‘noodzakelijk kwaad’ en het is daarom belangrijk dat u de juiste kiest. Niet alleen één met de juiste dekking en het juiste verzekerde bedrag, maar ook één met een aantrekkelijke premie. Onze adviseurs weten er alles van en zijn u dan ook graag van dienst.

 •  

  Arbeidsongeschikt

  De Wet Werk en inkomen naar Arbeidsvermogen, bestaat uit 2 delen, de IVA, en de WGA. De IVA is bestemd..
 •  

  Wagenpark

  Er is een tegenstelling tussen de altijd in beweging zijnde autoverzekeringsmarkt en de continuïteit van de onderneming. Het is niet..
 •  

  Autoverzekering

  De autoverzekeringsmarkt is een roerige markt. De premies worden regelmatig verhoogd en het ene moment biedt verzekeraar A de beste..
 •  

  Pakketverzekering

  Special voor u als particuliere relatie is de Steijnborg Pakketpolis Particulier ontwikkeld. Het betreft een pakketpolis waarin de meest voorkomende..
 •  

  Persoonlijke bescherming

  De gevolgen van een ongeval kunnen zeer ingrijpend zijn. Bij invaliditeit kunt u denken aan:
 •  

  Zorgverzekering

  Steijnborg is zeer geporteerd van de restitutie zorgpolis. Steijnborg bemiddelt in zorgpolissen van ONVZ, Delta Lloyd en Zilveren Kruis bij voorkeur waarbij..

Neem direct contact op

Heb jij vragen of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande contact formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je op nemen.

Neem direct contact op
Download makkelijk uw schade formulier of geef simpel uw wijzigingen door.