Verzekeringen

Met verzekeringen dekt u de risico’s af waarvan u de financiële gevolgen niet zelf kunt of wilt dragen. Bijvoorbeeld als uw huis afbrandt en dit moet worden herbouwd, als u een ander schade toebrengt en dit moet vergoeden of als u overlijdt en dit tot financiële problemen voor de nabestaanden leidt.

Kortom, verzekeringen zijn in veel gevallen een ‘noodzakelijk kwaad’. Het is daarom belangrijk dat u de juiste kiest. Niet alleen één met de juiste dekking en het juiste verzekerde bedrag, maar ook één met een aantrekkelijke premie. Onze adviseurs weten er alles van en zijn u dan ook graag van dienst.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina, e-mail of telefoon.

 •  

  Zorgverzekering

  Uw gezondheid is natuurlijk erg belangrijk en daarmee ook de juiste zorgverzekering. Medische kosten kunnen soms flink oplopen. Daarom geeft..
 •  

  Arbeidsongeschikt

  De Wet Werk en inkomen naar Arbeidsvermogen, bestaat uit 2 delen, de IVA, en de WGA. De IVA is bestemd..
 •  

  Wagenpark

  Er is een tegenstelling tussen de altijd in beweging zijnde autoverzekeringsmarkt en de continuïteit van de onderneming. Het is niet..
 •  

  Autoverzekering

  De autoverzekeringsmarkt is een roerige markt. De premies worden regelmatig verhoogd en het ene moment biedt verzekeraar A de beste..
 •  

  Pakketverzekering

  Speciaal voor u als particuliere relatie is de Steijnborg Pakketpolis Particulier ontwikkeld. Het betreft een pakketpolis waarin de meest voorkomende..
 •  

  Persoonlijke bescherming

  De gevolgen van een ongeval kunnen zeer ingrijpend zijn. Bij invaliditeit kunt u denken aan:
Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.