Verzekeringen

Met verzekeringen dekt u de risico’s af waarvan u de financiële gevolgen niet zelf kunt of wilt dragen. Bijvoorbeeld als uw huis afbrandt en dit moet worden herbouwd, als u een ander schade toebrengt en dit moet vergoeden of als u overlijdt en dit tot financiële problemen voor de nabestaanden leidt.

Kortom, verzekeringen zijn in veel gevallen een ‘noodzakelijk kwaad’. Het is daarom belangrijk dat u de juiste kiest. Niet alleen één met de juiste dekking en het juiste verzekerde bedrag, maar ook één met een aantrekkelijke premie. Onze adviseurs weten er alles van en zijn u dan ook graag van dienst.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina, e-mail of telefoon.

 •  

  Arbeidsongeschikt

  De Wet Werk en inkomen naar Arbeidsvermogen, bestaat uit 2 delen, de IVA, en de WGA. De IVA is bestemd..
 •  

  Wagenpark

  Er is een tegenstelling tussen de altijd in beweging zijnde autoverzekeringsmarkt en de continuïteit van de onderneming. Het is niet..
 •  

  Autoverzekering

  De autoverzekeringsmarkt is een roerige markt. De premies worden regelmatig verhoogd en het ene moment biedt verzekeraar A de beste..
 •  

  Pakketverzekering

  Speciaal voor u als particuliere relatie is de Steijnborg Pakketpolis Particulier ontwikkeld. Het betreft een pakketpolis waarin de meest voorkomende..
 •  

  Persoonlijke bescherming

  De gevolgen van een ongeval kunnen zeer ingrijpend zijn. Bij invaliditeit kunt u denken aan:
 •  

  Zorgverzekering

  Uw gezondheid is natuurlijk erg belangrijk en daarmee ook de juiste zorgverzekering. Medische kosten kunnen soms flink oplopen. Daarom geeft..
Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.