Wagenpark

Er is een tegenstelling tussen de altijd in beweging zijnde autoverzekeringsmarkt en de continuïteit van de onderneming. Het is niet verstandig om veel energie en kostbare tijd te investeren in het jaarlijks shoppen en uit onderhandelen van diverse parkverzekeraars. En de geleverde diensten door intermediaire organisaties, komen uit de lengte of de breedte.

Een wagenpark overnemen is een heel gedoe. Toch is het belangrijk om het verloop rond het wagenpark kritisch te beschouwen. Zaken als schadefrequentie, de omvang van schades en schades in relatie tot het eigen risico’s spelen daarbij een rol. Ook moeten vragen beantwoord worden als:

In hoeverre differentieert u de bonus/malus naar de chauffeurs toe?
Heeft u afspraken op papier als u de privé-auto’s meeneemt in de wagenparkkorting?
Ook belangrijk is het om u af te vragen of u wel op de hoogte bent van de verschillende methodes om schade te verminderen. Zelfs als u dat allemaal goed onder de knie heeft, is een kantoor als het onze prima toegerust om u te ondersteunen met het managen van uw park.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk van ons laten horen.

Neem direct contact op

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.