Financieel advies

Persoonlijk financieel advies voor u en uw bedrijf

Als financieel dienstverlener helpen we u graag bij het afdekken van financiële risico’s. We gaan voor u op zoek naar producten die passen bij uw persoonlijke situatie en zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Het is voor ons belangrijk om u en uw situatie zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen dan kunnen we u echt een goed financieel advies geven.

Van inventarisatie tot onafhankelijk advies

Om u goed financieel advies te kunnen geven, voeren we eerst een inventarisatie uit van alle punten die belangrijk zijn om u een passend advies te geven. Vervolgens maken wij een “financiële foto” waaruit duidelijk blijkt wat er al geregeld is voor nu en de toekomst. We kijken dan naar meerdere situaties, zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen (eventueel faillissement of ontslag).

Zijn er vervolgens financiële risico’s die verzekerd kunnen worden dan doen wij uitgebreid marktonderzoek en vergelijken we een breed aanbod van verzekeraars. Zo vinden we voor u het gunstigste en best passende product uit de markt. Een vrijblijvend gesprek regelt u via het contactformulier of telefonisch.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk van ons laten horen.

Neem direct contact op

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.