Speciaal voor Register Belastingadviseurs

Complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering door Steijnborg Assurantiën B.V.

Als RB-lid bent u bezig met het runnen van uw kantoor. Daarbij denkt u natuurlijk na over risico’s die het voortbestaan of de winstgevendheid van uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Steijnborg is al jaren vaste partner van het Register en voelt zich betrokken bij de continuïteit en financiële zekerheid van uw kantoor. Speciaal voor RB-leden hebben wij, in samenwerking met verzekeraar Chubb, een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Dit product is scherp geprijsd en volledig afgestemd op uw huidige en toekomstgerichte werkzaamheden.

Onze aanpak

Onze aanpak kent drie stappen:

  1. Inventariseren: Wij willen eerst kennis met u maken. Daarna willen wij graag uw bedrijf leren kennen. Wij horen ook graag wat uw doelstellingen zijn en waar u naar streeft. Wanneer bent u gelukkig en tevreden?
  2. Analyseren: Vervolgens analyseren wij voor u de praktische kant: Hoe helpt onze complete bedrijfs- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering u? Wat moet u wel verzekeren en wat is niet nodig? En bent u bereid eventuele risico’s zelf te dragen?
  3. Adviseren: Voorkomen van schade vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie.

Geïnteresseerd? Uw aanspreekpunt voor dit speciale arrangement is Dennis van Hartevelt.

Contact

Dennis van Hartevelt
Adviseur zakelijk
T. 035-6255091
E. dennis.van.hartevelt@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.