Pensioenadvies

We kennen allemaal wel de uitdrukking: “In Nederland word je verzorgd van de wieg tot aan het graf”. Het klinkt niet alleen te mooi om waar te zijn, het ís ook te mooi om waar te zijn. Voorzieningen als AOW bij ouderdom en ANW bij overlijden zijn namelijk gebaseerd op het minimumloon en zijn dus geen vetpot. Een aanvullende inkomensvoorziening is daarom geen overbodige luxe; dit noemen we pensioen.

U kunt als ondernemer of directeur-grootaandeelhouder een pensioen voor uzelf regelen. Dit wordt een individueel pensioen genoemd. U kunt ook een pensioen regelen voor uw medewerkers; in dit geval spreken we van een collectief pensioen.

In beide gevallen kan gekozen worden uit een ouderdomspensioen, een nabestaandenpensioen of een combinatie van beide. Met een ouderdomspensioen bent u of is uw personeel verzekerd van een onbekommerde oude dag; met een nabestaandenpensioen zijn de achterblijvers gevrijwaard van financiële zorgen.

Een individueel pensioen is maatwerk. U wilt er immers wel zeker van zijn dat op de juiste momenten het juiste inkomen verzekerd is. Allereerst brengen we daarom uw inkomensbehoefte en bestaande inkomensvoorzieningen in kaart. Vervolgens bekijken we op welke momenten er sprake is van tekorten en ook hoe groot die tekorten zijn. Ten slotte ontwerpen we een pensioenregeling die precies al die tekorten repareert. Uiteraard doen wij dit door optimaal gebruik te maken van bestaande fiscale faciliteiten.

Ook een collectief pensioen is maatwerk. Wij brengen samen met u de wensen van uw bedrijf en medewerkers in kaart. We bespreken de financiële mogelijkheden en de toekomstige betaalbaarheid. We bewaken dat alles binnen de grenzen van wet- en regelgeving blijft. We beoordelen de offerten van de diverse aanbieders en selecteren samen met u de meest geschikte. En we zorgen natuurlijk dat uw personeel geïnformeerd wordt. Het eindresultaat is een pensioenregeling waar u en uw medewerkers blij van worden.

Steijnborg Assurantiën is uw professionele partner op pensioengebied. Onze pensioenadviseurs voldoen aan alle wettelijk kwalificaties. Bovendien is Steijnborg aangesloten bij Pensioendesk Nederland. Een deskundig en professioneel pensioenadvies is dus gewaarborgd.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via onderstaand contactformulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk van ons laten horen.

Neem direct contact op

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.