Particulieren

U wilt graag zorgeloos leven zonder na te hoeven denken over de risico’s die u en uw gezin thuis, onderweg of op het werk lopen. Maar u wilt geen onnodige kosten maken. Hiervoor heeft u een goed doordacht verzekeringspakket nodig. Wij helpen u daarbij graag op weg.

Welke risico’s wilt u afdekken?

Te veel verzekeren is niet nodig. U wilt alleen verzekeren wat echt belangrijk voor u is. Echter, te weinig kan tot grote financiële problemen leiden. En daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten. Het is dus belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Zij brengen samen met u de risico’s in kaart en schatten met u in welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u wilt afdekken.

Losse polissen of een totaal pakket

Steijnborg biedt verschillende verzekeringen voor particulieren. Van woonhuisverzekering tot rechtsbijstandverzekering. Van een reisverzekering tot een verzekering voor uw auto. U kunt hierbij kiezen voor een totaal pakket verzekeringen of de polissen los afsluiten.

Benieuwd wat Steijnborg voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs voor particulieren, bijvoorbeeld Jorien Schopenhouer of Nathalie van Zutphen, of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Afspraak maken

Contact

Jorien Schopenhouer
Adviseur particulier
T. 035-6255302
E. jorien.schopenhouer@steijnborg.nl

Contact

Nathalie van Zutphen
Adviseur particulier
T. 035 – 6255097
E. nathalie.van.zutphen@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.