Particulieren

U wilt graag zorgeloos leven zonder na te hoeven denken over de risico’s die u en uw gezin thuis, onderweg of op het werk lopen. Maar u wilt geen onnodige kosten maken. Hiervoor heeft u een goed doordacht verzekeringspakket nodig. Wij helpen u daarbij graag op weg.

Welke risico’s wilt u afdekken?

Te veel verzekeren is niet nodig. U wilt alleen verzekeren wat echt belangrijk voor u is. Echter, te weinig kan tot grote financiële problemen leiden. En daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten. Het is dus belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Zij brengen samen met u de risico’s in kaart en schatten met u in welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u wilt afdekken.

Losse polissen of een totaal pakket

Steijnborg biedt verschillende verzekeringen voor particulieren. Van woonhuisverzekering tot rechtsbijstandverzekering. Van een reisverzekering tot een verzekering voor uw auto. U kunt hierbij kiezen voor een totaal pakket verzekeringen of de polissen los afsluiten.

Benieuwd wat Steijnborg voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op met één van onze adviseurs voor particulieren, bijvoorbeeld Erna Vlaanderen-Klein of Annemarie Ekelschot-Elfferich of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Afspraak maken

Contact

Erna Vlaanderen-Klein
Adviseur particulier
T. 035 – 62 55 306
E. erna.vlaanderen-klein@steijnborg.nl

Contact

Annemarie Ekelschot-Elfferich
Adviseur particulier
T. 035 – 623 89 40
E. annemarie.ekelschot@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.