Verkeer en vervoer

Is uw auto of motor nog goed verzekerd?

Sommige verzekeringen moet u hebben. Of u ze nu nodig vindt of niet. Dit geldt onder andere voor een motor- en autoverzekering. Maar welk type verzekering past het beste bij u? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Als eigenaar van een auto of motor bent u wettelijk verplicht een verzekering te nemen tegen schade die u bij anderen veroorzaakt. Met een WA-dekking hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Schade aan andere mensen is tot maar liefst € 5.600.000,- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot € 2.500.000,-.

WA + Beperkt Casco

Wilt u meer zekerheid? Dat kan. Met de Beperkt Cascoverzekering is ook schade aan uw eigen auto gedekt. Als uw auto wordt beschadigd door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of een botsing met een dier, vergoeden wij de reparatiekosten.

WA + Volledig Casco (all risk)

Dat doet pijn: een diepe kras in de deur van uw gloednieuwe auto. En dat terwijl u er zo zuinig op bent! Dan is het een prettig idee dat alle schade aan uw auto wordt vergoed. Dat kan met de Volledig Casco verzekering. U bent dan All Risk verzekerd: zowel voor schade bij anderen, als bij uzelf. Zelfs als u de schade zelf hebt veroorzaakt.

Rijdt u schadevrij?

Hoe meer schadevrije jaren u hebt gereden, hoe meer korting u krijgt op uw motor- of autoverzekering. Is een schade door u zelf veroorzaakt? Dan kan dit van invloed zijn op de bonus/malus ladder en dus op de kosten voor uw verzekering.

Meer weten? Bel dan gerust met Annemarie Ekelschot-Elfferich of een van haar collega’s.

Contact

Annemarie Ekelschot-Elfferich
Adviseur particulier
T. 035 – 62 38 940
E. annemarie.ekelschot@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.