Hypotheken

Een hypotheek is een ingewikkeld product, waar ook na het afsluiten regelmatig naar moet worden gekeken. Naast de bekende persoonlijke ontwikkelingen, zoals huwelijk of samenwonen, verbouwen, pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid, zijn met name ook marktontwikkelingen en  overheidsbeleid van invloed op uw hypotheek.  Hoe staat het met de huizenprijzen? Is de hypotheekrente gedaald of juist gestegen, de rente nog fiscaal aftrekbaar en voor hoelang? Kunt u nog lenen met Nationale hypotheekgarantie?

Op 31 december 2012 is er een belangrijke tweedeling ontstaan:  Bestaande “oude hypotheek gevallen” van voor 31 december 2012 en nieuwe met andere fiscale regels en aflosverplichtingen. Verder zijn we geconfronteerd met de gedragscode hypotheken, de bijleen regeling en versoberde sociale wetgeving.

Door de jaren ervaring van Steijnborg medewerkers, is er fiscale- en productkennis van hypotheken uit het verleden en de toekomst door het volgen van permanente scholing en actueel nieuws.

Bij Steijnborg werken Erkend Hypotheekadviseurs aangesloten bij het SEH (Stichting Erkenningsregeling Hypotheken)

Wij zijn volledig vrij te bepalen met welke aanbieders wij samenwerken en kunnen alle banken en verzekeraars op hypotheekrente en voorwaarden vergelijken.
Ook kunt u voor vragen of advies terecht voor uw bestaande hypotheek.

Schade melden

Wijziging doorgeven

Contactgegevens

Steijnborg Assurantiën
Vaartweg 81
1211 JG, Hilversum
Postbus 2245
1200 CE, Hilversum

T. 035 - 623 89 40
E. info@steijnborg.nl
KvK: 32039196
WFT: 12004671

Eigen parkeergelegenheid

Wijziging doorgeven