Diensten

Steijnborg Assurantiën is een zogeheten allround assurantiekantoor. Wij rekenen daarom bedrijven, instellingen, ondernemers en particulieren tot onze doelgroep. En wij bieden onze doelgroepen een breed scala aan diensten, zoals schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieel advies. Kies hieronder de dienst waarnaar u op zoek bent om meer te lezen of neem direct contact met ons op.

 •  
  Zijn de bedrijfsrisico's in uw organisatie goed verzekerd? Ondernemen is risico nemen. Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u als ondernemer regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. Steijnborg ondersteunt u hier..
 •  
  U wilt graag zorgeloos leven zonder na de hoeven denken over de risico's die u en uw gezin thuis, onderweg of op het werk lopen. Maar u wilt geen onnodige kosten maken. Hiervoor heeft u een goed doordacht verzekeringspakket nodig. Wij helpen u daarbij graag op weg. Welke risico's wilt..
 •  
  Als financieel dienstverlener helpen we u graag bij het afdekken van financiële risico’s. We gaan voor u op zoek naar producten die passen bij uw persoonlijke situatie en zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen.
 •  
  We kennen allemaal wel de uitdrukking: “In Nederland word je verzorgd van de wieg tot aan het graf”. Het klinkt niet alleen te mooi om waar te zijn, het ís ook te mooi om waar te zijn.
 •  
  Steijnborg is de hypotheekspecialist van het Gooi en omstreken. U bent verzekerd van het beste advies tegen scherpe adviestarieven. Omdat wij aangesloten zijn bij de Huis & Hypotheek formule hebben wij toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland.
 •  
  Met verzekeringen dekt u de risico’s af waarvan u de financiele gevolgen niet zelf kunt of wilt dragen. Bijvoorbeeld als uw huis afbrandt en dit moet worden herbouwd, als u een ander schade toebrengt en dit moet vergoeden of als u overlijdt en dit tot financiele problemen voor de nabestaanden..
 •  
  Uw gezondheid is natuurlijk erg belangrijk en daarmee ook de juiste zorgverzekering. Medische kosten kunnen soms flink oplopen. Daarom geeft het meer rust als u kunt vertrouwen op een goede zorgverzekering op het moment dat u zorg nodig heeft.
 •  
  De gevolgen van een ongeval kunnen zeer ingrijpend zijn. Bij invaliditeit kunt u denken aan:
 •  
  Speciaal voor u als particuliere relatie is de Steijnborg Pakketpolis Particulier ontwikkeld. Het betreft een pakketpolis waarin de meest voorkomende particuliere verzekeringen kunnen worden ondergebracht.
 •  
  De autoverzekeringsmarkt is een roerige markt. De premies worden regelmatig verhoogd en het ene moment biedt verzekeraar A de beste of goedkoopste verzekering aan en op het andere moment is dat verzekeraar B.
 •  
  Er is een tegenstelling tussen de altijd in beweging zijnde autoverzekeringsmarkt en de continuïteit van de onderneming. Het is niet verstandig om veel energie en kostbare tijd te investeren in het jaarlijks shoppen en uit onderhandelen van diverse parkverzekeraars. En de geleverde diensten door intermediaire organisaties, komen uit de lengte..
 •  
  De Wet Werk en inkomen naar Arbeidsvermogen, bestaat uit 2 delen, de IVA, en de WGA. De IVA is bestemd voor de duurzaam arbeidsongeschikten van 80- tot 100 %, de uitkering is volledig, en bedraagt 75 % van het dagloon met een  maximum. De uitkering geschiedt door het UWV.
Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.