Vakantie en recreatie

Doorlopend genieten met onze reisverzekering

Met onze doorlopende reisverzekering kunt u een jaar lang zorgeloos op pad. U hoeft het hele jaar niet meer aan uw reisverzekering te denken. Dat is wel zo makkelijk. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen zoals het plannen van uw vakantie.

Extra zekerheid

Voor het verzekeren van specifieke activiteiten zijn er enkele extra opties bij de doorlopende reisverzekering van Steijnborg. Reist u veel buiten Europa? Kies dan de optie Werelddekking. Deze biedt u overal net zoveel zekerheid. Of u nu in België bent of op Bonaire. Wandelen en langlaufen zijn natuurlijk standaard verzekerd, maar als u gaat skiën is het belangrijk dat u ook de Wintersportdekking kiest.

En gaat u met de auto op vakantie? Met de aanvullende dekking voor autohulp bent u verzekerd van uitgebreide hulpverlening bij een ongeval of brand onderweg én krijgt u bovendien vervangend vervoer.

Annuleringsverzekering

Boekt u vaker dan één keer per jaar een vakantie? Dan is het aantrekkelijk om uw doorlopende reisverzekering aan te vullen met een annuleringsverzekering. Aantrekkelijk omdat al deze vakanties onder de dekking vallen. Dit scheelt in de kosten. Wanneer u Annulering kiest, krijgt u annuleringskosten vergoed als de reis onverwacht niet door kan gaan of ontvangt u een afbreekvergoeding als de reis voortijdig wordt afgebroken. Bovendien vergoeden wij eventuele vertrek- of aankomstvertragingen. De Garantieannulering kent deze dekking ook. Het verschil is dat zelfs de hele reissom wordt vergoed bij vroegtijdige beëindiging van de reis. Ook ziekenhuisopname van vier of meer nachten tijdens de reis wordt vergoed. Zo kunt u later van een compleet nieuwe vakantie gaan genieten.

Goed verzekerd het water op met uw pleziervaartuig!

Wat is er fijner dan met uw eigen boot het water op tijdens een zomerse dag? U kent de vaarregels en heeft uw boot al vaarklaar gemaakt. Sta dan ook nog even stil bij de vraag of u uw boot goed verzekerd heeft.

Uw sloep of boot verzekeren?

Op dit moment varen er in Nederland zo’n 500.000 boten rond, waarvan ongeveer 20 procent niet verzekerd is. Deze bootbezitters nemen een groot risico. Maar ook als u wel een pleziervaartuigverzekering heeft, is aandacht voor uw polis belangrijk. Want zijn de belangrijkste risico’s wel afgedekt? De gemiddelde schade aan een boot loopt al snel in de duizenden euro’s.

Verzekering op maat voor uw pleziervaartuig

Iedere boot is anders en het is daarom belangrijk om een verzekering op maat te kiezen. Net als bij een autoverzekering kunt u bij de pleziervaartuigverzekering kiezen uit verschillende vormen: de WA-verzekering, de beperkte casco- en de volledige cascoverzekering. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen mogelijk zoals een ongevallendekking, pechhulp of een rechtsbijstandverzekering.

Een caravanverzekering die net zoveel van uw caravan houdt

Gaat u met uw caravan of vouwwagen op vakantie? Dan is deze WA-verzekerd zolang hij aan uw auto is gekoppeld. Een afzonderlijke caravanverzekering is niet verplicht. Maar wel raadzaam! Met een caravanverzekering van Steijnborg ben je altijd gedekt voor: Schade door ontploffing, brand, zelfontbranding (bijvoorbeeld kortsluiting), diefstal en inbraak. Hieronder vallen ook de voortent en aanbouw. Kosten boven de waarde van de caravan die bijvoorbeeld kunnen bestaan uit het bergen, opruimen, bewaken en transporteren van de caravan. En de kosten voor het opnieuw plaatsen en aansluiten van een beschadigde caravan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een uw reis-, boot-, of caravanverzekering of wilt u meer weten over vergelijkingen, berekeningen en advies. Erna Vlaanderen-Klein of een van onze adviseurs voor particulieren helpt u graag verder.

Contact

Erna Vlaanderen-Klein
Adviseur particulier
T. 035 – 62 55 306
E. erna.vlaanderen-klein@steijnborg.nl

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.