Vacature – Schadebehandelaar (multibranche)

Als schadebehandelaar bij Steijnborg ben je het eerste aanspreekpunt bij schade. Je duikt diep in de inhoud en behandelt schadezaken rondom brand, aansprakelijkheid, transport en motorrijtuigen (multibranche). Je bent van a tot z verantwoordelijk voor het afhandelen van schadedossiers.

Belangrijk onderdeel van jouw functie is voorlichting geven en klanten adviseren in schadezaken. Je vindt het leuk om veel contact te hebben met de klant, aan de telefoon en per e-mail, en jouw manier van communiceren is helder en praktisch.

De voortgang van klantdossiers bewaken, is bij jou in goede handen. Je bent volhardend en gaat door totdat alle schademeldingen met goed resultaat zijn afgehandeld.

Werkzaamheden die hieruit voortvloeien:

  • Bij de eerste melding van schade inventariseer je de schade bij de klant.
  • Je schakelt vervolgens, indien nodig, een schade-expert in om de werkelijke schade vast te stellen en je beoordeelt of de schade binnen de polisvoorwaarden valt.
  • Je zet de juiste acties uit. Bij een volmachtschade toets je een schade op dekking. Is de schade gedekt dan regel je deze vlot en fair. Bij een provinciale schade zie je hier op toe.

Wie ben jij?
Een ervaren schadebehandelaar of een starter op de arbeidsmarkt, je bent welkom om te komen kennismaken bij Steijnborg.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt relevante werkervaring als schadebehandelaar (tenminste met de diploma’s WFT Basis en WFT Particulier en Zakelijk) of je bent een starter met een gezonde dosis ambitie die het vak van schadebehandeling wil leren. Daarnaast:

  • Heb je enige ervaring met ANVA en de gangbare Microsoft-applicaties.
  • Geef je prioriteit aan dienstverlening en klanttevredenheid.
  • Beschik je over overtuigingskracht.
  • Ben je sterk in onderhandelen.
  • En je bent in staat om kennis en ervaring over te brengen aan collega- adviseurs.

Wie zijn wij?
Steijnborg staat voor plezier, ambitie en vertrouwen. De situatie en de wensen van de klant zijn bij Steijnborg altijd de leidraad. Ons kantoor is niet verbonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij en wij kunnen hierdoor aanbieden wat voor de klant het beste is.

Wat bieden wij?
Ga je voor werken bij Steijnborg, dan kies je voor een kantoor waar je met het hele team in iedere (complexe) situatie op een creatieve, betrokken en onafhankelijke manier een oplossing vindt.

De functie is voor 24 uur (meer of minder uren is bespreekbaar) en je werkt vanuit ons kantoor in Hilversum. We vragen enige flexibiliteit in het aantal uren bij afwezigheid van je directe collega en bieden prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring.

Je krijgt een uitstekende pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Eigen initiatief? Daar is volop ruimte voor. Ook de diverse opleidingsmogelijkheden die je bij ons kantoor krijgt, maken werken bij Steijnborg nog interessanter en leuker. Je kunt bovendien rekenen op een prettige werksfeer in een informele en dynamische omgeving met enthousiaste collega’s.

Zie jij jezelf op deze plek?
Neem contact op met onze recruiter Susanne Peters, via 06 54 65 7176. Natuurlijk kan je Susanne ook bellen als je vragen hebt over ons kantoor en/of de functie.

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.