Alle goeds en gezondheid voor 2024!

Op naar een goed en kansrijk 2024. Een nieuw jaar waarin u weer kunt rekenen op concrete en betaalbare oplossingen op het gebied van verzekeringen en hypotheken, ook buiten de kaders van ons eigen aanbod. Dit is en blijft een van de 7 zekerheden van Steijnborg.

Goede verzuimpreventie: een win-win
In 2023 bleek uit cijfers van het CBS dat het verzuim in ons land nog steeds veel hoger is dan voorgaande jaren. Vooral werkgevers met groeiende ondernemingen klopten bij ons aan met vragen over de verzuimverzekering. Zakelijk adviseur Theo Vijfhuize aan het woord over hoe investeren in verzuimpreventie loont voor alle partijen.

In 2024 overstappen op elektrisch rijden?
Het gebruik van licht elektrische voertuigen (LEV’s) zit in de lift. Steeds meer bedrijven en (overheids)organisaties kiezen voor gemak, wendbaarheid en minder uitstoot. De verwachting is dat deze aantallen in 2024 alleen maar zullen toenemen, zeker in stedelijke gebieden. Als dé verzekeringsspecialist voor LEV’s hebben we ons verzekeringsaanbod natuurlijk hierop aangepast.

Ook overstappen op een duurzaam alternatief op het gebied van mobiliteit? U bent voor uitgebreid advies en een passende verzekering bij Steijnborg aan het juiste adres. Directeur Gertjan de Jong vertelt u meer over onze expertise.

Blijf op de hoogte
Het Steijnborg LinkedIn-kanaal is het afgelopen jaar flink gegroeid. Het is dé plek waar u het laatste nieuws en ontwikkelingen leest rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken, denk aan de invoering van de nieuwe pensioenwet dit jaar. Volgt u ons al?

Verbetertips? Deel ze met ons
Ziet u ruimte voor verbetering in onze dienstverlening? Fijn als u dit met ons deelt, want klantervaringen en suggesties zijn voor ons waardevol en leerzaam.

Wij bouwen in 2024 graag samen met u verder aan een nog prettigere samenwerking. 

Deel dit artikel:

Zoeken

Meld gemakkelijk uw schade of geef eenvoudig uw wijzigingen door.